تری اتانول آمین تری اتانول آمین یک مایع روغنی بی رنگ است که بویی مشابه بوی آمونیاک دارد. این ماده به راحتی آب جذب می کند و هنگام قرار گرفتن در معرض هو
لاکتات سدیم لاکتات سدیم به عنوان ماده نگهدارنده و تنظیم کننده اسیدیته غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. لاکتات سدیم به طور طبیعی مایع است اما به صورت پ
اسید فسفریک اسید فسفریک ، ماده ای بی رنگ و بی بو است که از گرید صنعتی آن در تولید انواع محصولات شوینده و بهداشتی و از گرید خوراکی آن در صنایع غذایی و
متیل سالیسیلات متیل سالیسیلات یک نوع کرم موضعی است که در بین مردم به عنوان پماد ضد درد شناخته شده است.این پماد یک محصول کاملا طبیعی و گیاهی است که از
متیل پارابن متیل پارابن که نپاژن نیز نامیده می شود یک ماده نگه دارنده است .شکل ظاهری ان پودر سفید رنگ با بوی ضعیف است.متیل پارابن به دلیل داشتن خواص
سدیم ساخارین سدیم ساخارین چیست؟ سدیم ساخارین که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد می شود ، بلورهای سفید رنگی است که حدود 550 بار بیشتر از ساکاروز (قند
اسید سالسیلیک اسید سالیسیلیک به عنوان هورمون گیاهی عمل میکند. علاوه بر خدمت به عنوان یک متابولیت مهم فعال آسپیرین (استیل اسلیسلیک اسید)، که بخشی از آ
پروپیل پارابن پروپیل پارابن پودر سفید رنگ کریستالی میباشد.از آن برای جلوگیری از پوسیدگی لثه در خمیر دندان ها، کرم های آرایشی و لوسیون ها استفاده میشود
آسپارتام آسپارتام یکی از معروف ترین شیرین کننده های موجود در بازار است. یک شیرین کننده کم کالری است که باعث شیرین شدن غذاها و نوشیدنی ها بدون اضاف
آلژینات سدیم الژینات سدیم در محیط های اسیدی و حاوی کلسیم ژل های ارتجاعی را ایجاد می کند و به عنوان یک ماده ژل ساز سرد نیز شناخته شده است؛ چرا که برای